dissabte, 17 de març del 2018

Tema 7: Experiències TIC a l'aula


Ja estem arribant a la recta final de TDATILC i ho hem fet amb una activitat molt enriquidora, que era la creació d’una experiència TIC. 

En el meu cas, aquesta experiència ha sigut la composició d’una peça musical amb els alumnes de 3er de la E.S.O. utilitzant un D.A.W. (Digital AudioWorkstation) per a treballar aspectes importants de la edició de música en l’actualitat.

Però, clar, per a arribar a fer-la primer he hagut de llegir bé la part escenari del tema. En aquesta part hem vist des de la col·locació en el aula dels ordinadors fins als aspectes pedagògics que implica fer servir les TIC a l’aula. 

És molt importat donar-se compte que per a integrar les TIC no hi ha només que utilitzar-les com a substitut de les eines tradicionals, sinó emprar-les de formes originals i útils per als alumnes.

En la meua activitat els alumnes faran servir les TIC per a crear la seua cançó o modificar una facilitada per mi, si no troben la inspiració. 

Com que és una de les meues especialitats, espere poder transmetre als meus alumnes la mateixa passió que m’envaeix quan estic composant i creant una nova cançó. I la immensa alegria que en fa veure-la cobrar vida, gràcies a les interpretacions en viu o a les noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada